Oefeningen tegen snurken met de Dream Sipper

De Dream Sipper is een hulpmiddel waarmee je op een eenvoudige manier oefeningen tegen snurken kunt doen. De oefeningen versterken de tong en de keel, waardoor de snurkklachten kunnen verminderen.

Echter, zoals voor alle hulpmiddelen tegen snurken geldt verschilt de effectiviteit per persoon. Daarom adviseren we om het hulpmiddel met een snurkbeugel te combineren.

Zo werkt de Dream Sipper

Plaats de Dream Sipper in het midden van je tong, op ongeveer 2 centimeter afstand van het puntje van je tong. Maak je tong vervolgens plat, zodat het bovenste gedeelte van het rietje tegen je gehemelte aandrukt.

Laat het bolletje bovenaan de Dream Sipper opengaan en zuig er vervolgens water doorheen. Zuig alleen vanuit de keel (net zoals wanneer je een drankje met een rietje drinkt). Laat de lippen open, zodat je niet via de wangen zuigt.

Door het gebruik van de Dream Sipper train je de spierspanning, waardoor de tong en keel versterken. Ook kan de ondersteuning van de bovenste luchtwegen op den duur verbeteren. Door de verbeterde spierspanning wordt het snurken onderdrukt.

De voordelen van de Dream Sipper

  • Gemaakt van zeer zachte silicone
  • Reiniging is eenvoudig: hij kan gewoon in de vaatwasser
  • BPA vrij
  • Slechts 5 minuten per dag oefenen is voldoende
  • Het is een natuurlijke manier om snurken tegen te gaan

Het resultaat varieert per persoon, maar de eerste verbeteringen kunnen al binnen een week merkbaar zijn.

Bestel de Dream Sipper online

Veel mensen vinden het vervelend om hulpmiddelen tegen snurken in een fysieke winkel te kopen. Begrijpelijk en dat hoeft ook niet. Je kunt de Dream Sipper namelijk eenvoudig via de webshop van snurken.net bestellen. Klik op de knop om naar de webshop te gaan.