Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via support@snurken.net. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van je retourzending, terugstorten.

Een artikel kan alleen worden geretourneerd in overleg met Snurken.net. Voldoe je aan de retour- en ruilvoorwaarden, dan betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug. Nadat Snurken.net het artikel heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening die je hebt gebruikt bij betaling van jouw bestelling.

Ruilen

Wanneer je het bestelde artikel wilt ruilen voor een ander product, dan is dat mogelijk mits deze voldoet aan de retour- en ruilvoorwaarden.

Zichttermijn 14 dagen

De koper heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren. Neem hiervoor contact op met support@snurken.net. Stuur vervolgens het artikel compleet met alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke originele verpakking.

Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Retour- en ruilvoorwaarden

Wens je een product te ruilen of retourneren, neem dan te allen tijde eerst contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar support@snurken.net waarin je duidelijk aangeeft waarom je een artikel wenst te retourneren of te ruilen.

Je kan een artikel in geen geval terugsturen wanneer er sprake is van één of meer van de volgende situaties:

  • Het artikel is niet meer compleet;
  • Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken;
  • Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking (een met zorg opengemaakte verpakking wordt door ons niet als een beschadigde verpakking beschouwd).
  • Het artikel was speciaal voor jou op maat gemaakt.
  • Het artikel is gebruikt en omdat sommige producten hygiëne producten zijn, kun je bijvoorbeeld een neusspreider, snurkbeugel of knarsbitje niet meer retourneren.

Let op: Neem van te voren contact op met Snurken.net over het retour zenden. Snurken.net behoudt zich het recht voor om het aankoopbedrag van geretourneerde producten, zonder nadrukkelijk overleg, niet terug te storten.