Je ziet veel informatie over snurken, het gevaar en wat je eraan kan doen, maar je leest maar weinig over de partners van snurkers!

Annemieke is een goede bekende. Ze is al zo’n 30 jaar getrouwd met Gerbrand. Hij snurkt altijd en enorm! We zijn eens samen met hen op wintersport geweest en we hadden een chalet gehuurd. Dit was een prima gebouwd huisje, maar het geronk van Gerbrand kwam door de deuren en muren heen, leek het wel.

Toen hebben we ook met elkaar gesproken over zijn snurkprobleem, maar ook wat Annemieke doormaakte!
Ze houden veel van elkaar en dat maakt dat ze nog bij elkaar zijn, want anders…

Gerbrand snurkt altijd!

Annemieke vertelde dat Gebrand altijd snurkt, dus vanaf dat hij in slaapt valt, totdat hij weer wakker wordt. Als zij eerder naar bed gaat en al slaapt, dan slaapt zij nog wel een poos door, maar op een gegeven moment wordt ze gewerkt door het snurkgeluid en dan is het voor haar afgelopen! Dan kan ze niet meer slapen.

Al jaren lang betekent het, dat ze dan maar opstaat en naar een andere kamer gaat. Daar hebben ze uit noodzaak maar een bed neergezet en daar probeert ze dan verder te slapen. Soms doet ze dan oordoppen in, omdat de herrie van Gerbrand hier nog net te hard doorkomt en ze nóg niet kan slapen.

41%
Partners ergeren zich    aan snurken

Alles geprobeerd om snurken te voorkomen

Niet dat Gerbrand niets geprobeerd heeft om van het snurken af te komen, maar bij hem helpt gewoon niets, vertelde Annemieke. Tennisballen in de pyjama genaaid, spray, snurkbeugels, blokjes onder de bedpoten. Ze hebben het allemaal geprobeerd, maar niets hielp.

Een optie zou een keeloperatie zijn, maar daar wilde Gerbrand niet van weten. Hij heeft ook zo’n apparaat met een masker en slang geprobeerd, maar dat vonden ze allebei niets.

Weet jij nog een middel tegen snurken?

Nou, dan ben je echt aan het eind van je latijn! Er zijn klaarblijkelijk geen oplossingen die Gerbrand kunnen helpen. Mocht jij toch nog alternatieven weten om snurken te voorkomen? Of misschien heb jij gehoord van een nieuw product en heb je er ervaring mee?
Laat het ons weten, want we zouden zo graag Gerbrand en met name ook Annemieke willen helpen!

About the author 

Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title