Welk type snurker ben jij?

Jij snurkt. Of je partner snurkt. Dat is lastig, maar weet je: je bent niet alleen: ongeveer 4 miljoen mensen in Nederland lijden eraan.

"25% van alle Nederlanders snurkt!"

En dat zijn echt niet alleen maar mannen, want zo'n 40% van de snurkende mensen is van het vrouwelijke geslacht!

"Heel vervelend voor je omgeving"

Er zijn mensen die harder snurken dan een graafmachine. Echt waar! Heb je er wel eens bij stil gestaan dat jouw omgeving misschien wel meer last heeft van jouw 'gezaag' dan jij zelf? Niet kunnen slapen omdat iemand anders snurkt is echt heel vervelend.

 "Gevaarlijk. Dodelijk zelfs"

Zwaar snurken kan ook gevaarlijk zijn. Dodelijk zelfs, omdat soms de ademhaling onderbroken kan worden. Daar moet je dus zeker iets aan doen! Doe je dat niet, dan loop je kans slaap apneu te krijgen en dat moet je zeker voorkomen! Het is dus belangrijk dat je weet welk type snurker je bent. Je kunt hier direct het overzicht van de belangrijkste typen downloaden.

Maar wacht! Je kan ook iets aan je snurken DOEN!

(Echt waar!)
Lees hieronder verder.

...

Stoppen met snurken kan heel eenvoudig zijn

...

Een gedeelte van de snurkers komt met hele simpele middelen van het snurken af. Voordat je hele complexe, dure of vervelende dingen probeert, bekijk dan eerst eens de tips die we voor je hebben verzameld.

...

Wij geven 25 praktische tips weg die je vannacht al kunt uitproberen!

...

We hebben 25 tips voor je geselecteerd en we adviseren je ook ze allemaal te proberen. Je krijgt er geen garantie op, maar we weten uit ervaringen van ons lezers  dat er vaak iets bij zit dat werkt. Ieder lijf is nou eenmaal anders, ieder mens is uniek. Stel je voor dat ook jij zo eenvoudig van je snurkprobleem af kunt komen?

Enkele enthousiaste lezers mailden ons dat we hier geld voor zouden kunnen vragen, omdat ze van het snurken waren afgekomen (of er minder last van hadden). Maar nee:

...

Wij hebben besloten de tips gratis weg te geven

...

Het enige dat we vragen is je emailadres en dan sturen we je wekelijks een paar snurktips toe waarmee je direct aan de slag kunt. Je ontvangt 10 weken lang handige tips. In de 11e week sturen we je alle tips toe in een handig eBook. Inschrijven met je Facebook account kan trouwens ook. 

Wil jij niet alleen over snurken lezen, maar echt iets eraan doen? Dan kun je nu onze 25 tips gebruiken. Maar het blijft natuurlijk jouw eigen keuze.

25 tips tegen snurken

"Ja, Ik Wil Graag De Snurktips Ontvangen"

Ontvang directe de 25 snurktips in je inbox (Tijdelijk niet in gebruik)